06-51505294 info@lets-run.nl

Beginners
cursus van 0 naar 5 Km

Januari 2024

Hardloopschool Let’s Run start op dinsdag 10 september 2024 weer met een nieuwe serie clinics voor beginnende lopers.  Start-en eindpunt van de lessen is bij RKSV EMOS, Dr. Zamenhoflaan 175 in Enschede.

Over

 op Let’s Run Beginnersclinics

van 0 km naar 5 km

in 12 weken

Deze clinics zijn bedoeld voor beginnende hardlopers zonder enige ervaring, maar zijn ook zeer geschikt als je langere tijd niet hebt hardgelopen vanwege een blessure of zwangerschap. Het trainingsprogramma kent een geleidelijke opbouw en is zeer gevarieerd. Een les bestaat uit een complete workout van circa 75 (tot maximaal 90) minuten met aandacht voor looptempo, houding en ademhaling. Na afloop van iedere training is er gelegenheid om even na te praten onder het genot van een kop koffie of thee.

Naast de wekelijkse groepslessen doe je 1 a 2 trainingen per week zelf. Je krijgt hiervoor een oefenschema.

En na 12 weken trainen loop jij 5km! Hoe mooi is dat!!!

De cursus wordt afgesloten met deelname aan de Snertloop in De Lutte op zondag 1 december 2024.

De cursus start met een informatiebijeenkomst op maandag 2 september 2024

lestijden trainingen: dinsdag 19:30 – ca. 20:45 uur

locatie: Sportpark RKSV EMOS, Dr. Zamenhoflaan 175 te Enschede

De lessen worden geleid door gediplomeerde trainers.

De all-in prijs voor deze cursus bedraagt € 69,00 per deelnemer. Dit is inclusief koffie/thee, oefenschema, kortingsbon voor de aanschaf (incl. loopanalyse) van hardloopschoenen, een functioneel hardloopshirt en een startbewijs voor de 5KM Fitrun.

En heb je na 12 weken de smaak helemaal te pakken, dan kun je natuurlijk deelnemen aan onze vervolgcursus “van 5 naar 10km“.

0-5km

beginnerscursus

12

weken

69,-

p.p.

over hardloopschool let's run

Jouw partner voor hardloopcursussen in Enschede, Hengelo en omstreken!

Hardloopschool Let's Run organiseert meerdere keren per jaar een hardloopcursus voor beginnende hardlopers. Deze cursus is zeer geschikt om de beginselen van het hardlopen onder de knie te krijgen. Het programma is afgestemd op beginnende lopers zonder hardloopervaring, maar is ook een aanrader voor hardlopers die de draad weer willen oppakken na een blessure of zwangerschap.

Voor de hardloper met enige hardloopervaring organiseren wij clinics van 5 naar 10km. Deze cursus start na het afsluiten van de  5km beginnersclinics. Omdat het niveau van deze cursus naadloos aansluit bij de beginnerclinics is dit een ideaal vervolgprogramma voor de hardloper die het beginstadium inmiddels gepasseerd is en graag verder wil.

Maar er is meer mogelijk. Wij verzorgen ook trainingsprogramma's op maat. Samen met jou bepalen we jouw trainingsdoel en het af te leggen traject. Een dergelijk trainingsprogramma kan op individuele basis, maar ook als duo- of small group training.

En ook bedrijven zijn bij ons aan het goede adres. Laat jouw medewerkers sporten onder begeleiding! Dat heeft namelijk zo zijn voordelen. Een fitte medewerker is nu eenmaal productiever en minder vaak ziek.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Inbegrepen

Beginnerscursus bestaat uit

12 hardlooptrainingen

De cursus omvat 12 groepslessen van circa 75 minuten.

 

Trainingsschema's

Naast 12 heerlijke groepslessen krijg je een oefenschema voor je eigen workouts.

 

Koffie/Thee na afloop

Na afloop van iedere les is er gelegenheid om nog even gezellig na te praten met jouw trainingsmaatjes. Wij zorgen voor de koffie of thee!

 

Functioneel shirt

Een functioneel hardloopshirt voor je workouts.

 

Waardebon

Je ontvangt een kortingsbon voor het laten aanmeten van een paar hardloopschoenen bij NonStop Running.

 

Starbewijs eindloop

De cursus wordt afgesloten met een eindloop. Het startbewijs voor de eindloop is inbegrepen.

 

Bedankt Frans en Elko. Door jullie enthousiasme en deskundige begeleiding tijdens de hardloopclinic binnen Twence hebben een aantal van onze medewerkers de Snertloop in de Lutte op zondag 4 december tot een goed einde kunnen brengen.

Doe mee

Meld je aan voor de beginnersclinic!

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor de hardloop beginnersclinic van 0 km naar 5 km van Hardloopschool Let’s Run in Enschede!