06-51505294 info@lets-run.nl

Bedrijven clinics

Hardloopschool Let’s Run biedt verschillende mogelijkheden voor het geven van hardloopclinics aan bedrijven. Naast onderstaande pakketten, behoren bedrijvenclinics op maat ook tot de mogelijkheden. Door de jaren heen hebben wij voor uiteenlopende bedrijven hardloopclinics met enthousiasme en succes mogen verzorgen. Hiermee dragen wij ons steentje bij aan fittere organisaties met gezonde werknemers!

INfo

Algemene Informatie

Onze lijfspreuk is: trainen doe je met een doel. Wat dat doel is? Dat kan heel verschillend zijn. Daarom bieden wij meerdere mogelijkheden aan. Zie hieronder enkele voorbeelden. 

Basis

——

Met het basispakket bieden wij een trainingsprogramma aan bestaande uit 12 workoutsessies van circa 75 tot 90 minuten op locatie. De workouts worden aangeboden op de bedrijfsadres of desgewenst op een andere overeengekomen locatie.  Het trainingsprogramma wordt vooraf afgestemd met de opdrachtgever. Afhankelijk van de samenstelling van de doelgroep bestaat eventueel de mogelijkheid om te kiezen voor een gedifferentieerd programma. 

Compleet

—–

Het compleet pakket bestaat uit het basispakket met als aanvulling een hardloopoutfit bestaande uit hardloopschoenen (inclusief loopanalyse), een functioneel hardloopshirt en hardloopbroek, op wens voorzien van bedrijfslogo(s).

Exclusief

—-

Het exclusieve pakket bestaat uit het compleet pakket aangevuld met een uitgebreid kledingpakket. De samenstelling van het uitgebreide kledingpakket is geheel afhankelijk van uw wensen. Desgewenst zal de kleding worden voorzien van uw bedrijfslogo(‘s) en kan voorzien worden van een persoonlijke touch (bijvoorbeeld de naam van iedere deelnemer).

Maatwerk

—–

Niets is ons te gek zeggen wij wel eens! Heeft u  speciale wensen dan zijn deze bespreekbaar. Wilt u bijvoorbeeld een maatwerk trainingsprogramma voor uw medewerkers zoals een halve of hele marathon? Geen probleem, wij verzorgen dit?

onze ingredienten

Aantrekkelijk Groepstarief

Grotere groepen (vanaf 10 personen) trainen bij ons voor een aantrekkelijk tarief.

Gediplomeerde trainers

Hardloopschool Let’s Run werkt enkel met gekwalificeerd personeel. Onze trainers zijn allen gediplomeerd en hebben veel ervaring met het geven van hardlooptraining.

Training op locatie

In overleg met de klant trainen we op een afgesproken plaats en tijdstip. Vaak is dit vanaf de bedrijfslocatie. Maar indien een andere locatie beter geschikt is kan ook daarvoor gekozen worden. 

Trainingschema's

Onze lijfspreuk is: “trainen doe je met een doel.” Daarom krijg je bij onze hardloopbegeleiding altijd een oefenschema zodat je stapsgewijs naar jouw doel kunt trainen, ongeacht welk doel dat is. 5 of 10 km, halve- of hele marathon? You name it!

Functionele kleding

Trainen doe je het prettigst in  functionele kleding. Goede kleding voert het vocht en de overtollige lichaamswarmte tijdens de workout beter af. Hierdoor voel je je fitter en kun je optimaal presteren. Optioneel kun je bij ons een mooie outfit aanschaffen, eventueel voorzien van eigen naam, spreuk of bedrijfslogo.

Wedstrijd deelname

Onze clinics sluiten wij meestal af met deelname aan een eindloop. Dit is de kroon op het werk. Hier heb je voor getraind en is tevens het bewijs dat jij je einddoel hebt gehaald!

Klanten

Deze organisaties gingen je voor…

Vraag een offerte aan

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de mogelijkheden voor het verzorgen van een bedrijvenclinic voor jouw bedrijf of organsiatie? Vul onderstaande gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend een offerte!

9 + 9 =