06-51505294 info@lets-run.nl

Halve marathon clinics Enschede Marathon

Januari 2024 
Hardloopschool Let’s Run start op 21 januari 2025 weer met een serie clinics voor de halve marathon met als einddoel de Halve Marathon van Enschede op 13 april 2025. Zodra de inschrijving geopend is maken we dit bekend op deze site. Meld je daarna wel snel aan want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Over

Let’s Run Halve Marathon clinics voor de Enschede Marathon

Wil jij nu eens een keer verder dan die 10 kilometer? Heb je dit al vaker geprobeerd maar lukt het telkens niet? Dan zijn deze clinics speciaal voor jou bedoeld!

Veel hardlopers hebben de wens om ooit een halve marathon te lopen. Maar vaak blijft het bij goede bedoelingen. Tot 10 kilometer is meestal geen probleem, maar het wordt erg lastig als de afstand groter wordt. Met het trainingsprogramma en de begeleiding van Hardloopschool Let’s Run is het uitlopen van de halve marathon voor veel hardlopers goed te doen. Naast de wekelijkse groepslessen doe je 2 trainingen per week zelf. Je krijgt hiervoor een oefenschema. Het lesprogramma duurt 12 weken.

De cursus wordt afgesloten met deelname aan de Halve Marathon van Enschede op zondag 13 april 2024.

Kan jij op dit moment zo’n 10km (of ca. 60 minuten) aaneengesloten hardlopen, dan kun jij deelnemen aan deze clinics. Voor hardlopers die nog niet zover zijn verzorgen wij andere clinics. Zie elders op de website.

De clinics gaan van start met een informatiebijeenkomst op maandag 13 januari 2025.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je uitleg over het trainingsprogramma, ontvang je handige tips en tricks en maak je kennis je trainer en je mede-lopers. Locatie: RKSV EMOS, Dr. Zamenhoflaan 175 te Enschede. Aanvang: 19:30 uur.

Start trainingen: 21 januari 2025

Lestijden: dinsdag 19:30 – ca. 20:45 uur

locatie: Sportpark RKSV EMOS, Dr. Zamenhoflaan 175 te Enschede

De all-in prijs voor deze cursus bedraagt € 95,00 per deelnemer.

Hiervoor krijg je:

  • 12 weken trainen onder begeleiding van een gediplomeerde hardlooptrainer
  • koffie/thee na iedere training
  • Kleed- en douchegelegenheid
  • oefenschema
  • kortingsbon Nonstop Running,
  • een functioneel hardloopshirt
  • startbewijs voor de Halve Marathon.
  • Paramedische ondersteuning door sportpodotherapeut en sportfysiotherapeut

En na 12 weken loop jij gewoon de Halve in Enschede! Hoe mooi is dat!

21,1km

gevorderdenscursus

12

weken

89,-

p.p.

over hardloopschool let's run

Jouw partner voor hardloopcursussen in Enschede, Hengelo en omstreken!

Hardloopschool Let's Run organiseert meerdere keren per jaar een hardloopcursus voor beginnende hardlopers. Deze cursus is zeer geschikt om de beginselen van het hardlopen onder de knie te krijgen. Het programma is afgestemd op beginnende lopers zonder hardloopervaring, maar is ook een aanrader voor hardlopers die de draad weer willen oppakken na een blessure of zwangerschap.

Voor de hardloper met enige hardloopervaring organiseren wij clinics van 5 naar 10km. Deze cursus start na het afsluiten van de  5km beginnersclinics. Omdat het niveau van deze cursus naadloos aansluit bij de beginnerclinics is dit een ideaal vervolgprogramma voor de hardloper die het beginstadium inmiddels gepasseerd is en graag verder wil.

Maar er is meer mogelijk. Wij verzorgen ook trainingsprogramma's op maat. Samen met jou bepalen we jouw trainingsdoel en het af te leggen traject. Een dergelijk trainingsprogramma kan op individuele basis, maar ook als duo- of small group training.

En ook bedrijven zijn bij ons aan het goede adres. Laat jouw medewerkers sporten onder begeleiding! Dat heeft namelijk zo zijn voordelen. Een fitte medewerker is nu eenmaal productiever en minder vaak ziek.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Inbegrepen

Beginnerscursus bestaat uit

12 hardlooptrainingen

De cursus omvat 12 groepslessen van 75-90 minuten.

 

Trainingsschema's

Naast 12 heerlijke groepslessen krijg je een oefenschema voor je eigen workouts.

 

Koffie/Thee na afloop

Na afloop van iedere les is er gelegenheid om nog even gezellig na te praten met jouw trainingsmaatjes. Wij zorgen voor de koffie of thee!

 

Functioneel shirt

Een functioneel hardloopshirt voor je workouts.

 

Waardebon

Je ontvangt een kortingsbon voor het laten aanmeten van een paar hardloopschoenen bij NonStop Running.

 

Starbewijs eindloop

De cursus wordt afgesloten met eindloop. Het startbewijs van de eindloop is inbegrepen.

 

Bedankt Frans en Elko. Door jullie enthousiasme en deskundige begeleiding tijdens de hardloopclinic binnen Twence hebben een aantal van onze medewerkers de Snertloop in de Lutte op zondag 4 december tot een goed einde kunnen brengen.

Doe mee

Meld je aan voor de Halve Marathon clinics!

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor de hardloop halve marathon clinic van Hardloopschool Let’s Run in Enschede!