06-51505294 info@lets-run.nl

Hardloop
cursus van 5 KM NAAR 10 KM

Eerstvolgende datum: 4 juni 2024 
Locatie: RKSV EMOS, Dr. Zamenhoflaan, Enschede

Over

Let’s Run gevorderden cursus

van 5 km naar 10 km

Voor de lopers die het beginnersstadium zijn gepasseerd

Voor de hardloper met enige hardloopervaring organiseren wij de clinics “van 5 naar 10”. Deze cursus start onmiddellijk na het afsluiten van de  5km beginnerscursus. Omdat het lesprogramma naadloos aansluit bij de 5km-clinics is dit een ideaal vervolgprogramma voor de hardloper die zo’n 5 km (of ca. 35 minuten) aaneengesloten kan hardlopen en graag meer wil.

In 12 weken bouwt het lesprogramma op van 35 minuten naar zo’n 70 minuten, oftewel van 5 naar 10km. Naast de uitbreiding van loopkilometers werk je ook aan je looptempo en looptechniek.

De clinics worden afgesloten met deelname aan door ons georganiseerde 10km eindloop 10km én de Singelloop Enschede op zondag 8 september 2024.

Eerste training: dinsdag 4 juni 2024

Lestijden: dinsdag 19:30 – ca. 20:45 uur

Locatie: Sportpark RKSV EMOS, Dr. Zamenhoflaan 175 te Enschede

De lessen worden worden verzorgd door gediplomeerde trainers.

De all-in prijs voor deze cursus bedraagt € 69,00 per deelnemer. Dit is inclusief koffie/thee, oefenschema, kortingsbon voor de aanschaf (incl. loopanalyse) van hardloopschoenen, een functioneel hardloopshirt en een startbewijs voor Singelloop Enschede.

 

 

”5->10km”

gevorderdencursus

12

weken

69,-

p.p.

Over hardloopschool let’s run

Jouw partner voor hardloopcursussen in Enschede, Hengelo en omstreken!

Hardloopschool Let’s Run organiseert meerdere keren per jaar een hardloopcursus voor beginnende hardlopers. Deze cursus is zeer geschikt om de beginselen van het hardlopen onder de knie te krijgen. Het programma is afgestemd op beginnende lopers zonder hardloopervaring, maar is ook een aanrader voor hardlopers die de draad weer willen oppakken na een blessure of zwangerschap.

Voor de hardloper met enige hardloopervaring organiseren wij clinics van 5 naar 10km. Deze cursus start na het afsluiten van de  5km beginnersclinics. Omdat het niveau van deze cursus naadloos aansluit bij de beginnerclinics is dit een ideaal vervolgprogramma voor de hardloper die het beginstadium inmiddels gepasseerd is en graag verder wil.

Maar er is meer mogelijk. Wij verzorgen ook trainingsprogramma’s op maat. Samen met jou bepalen we jouw trainingsdoel en het af te leggen traject. Een dergelijk trainingsprogramma kan op individuele basis, maar ook als duo- of small group training.

En ook bedrijven zijn bij ons aan het goede adres. Laat jouw medewerkers sporten onder begeleiding! Dat heeft namelijk zo zijn voordelen. Een fitte medewerker is nu eenmaal productiever en minder vaak ziek.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Inbegrepen

Gevorderden cursus bestaat uit

10 hardlooptrainingen

De cursus omvat 10 groepslessen van 75 tot maximaal 90 minuten. 

 

Trainingsschema's

Naast 10 heerlijke groepslessen krijg je een oefenschema voor je eigen workouts. 

 

Koffie/Thee na afloop

Na afloop van iedere les is er gelegenheid om nog even gezellig na te praten met jouw trainingsmaatjes. Wij zorgen voor de koffie of thee!

 

Doe mee

meld je aan voor de gevorderdencursus!

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor de hardloop gevorderdenclinic van 5 km naar 10 km van Hardloopschool Let’s Run in Enschede!