06-51505294 info@lets-run.nl

Hardloopcursus voor beginners en gevorderden

Dé hardloopcursus voor beginners en gevorderden in Enschede, Hengelo en omstreken!
Met meer dan 30 jaar hardloopervaring geven wij verschillende enthousiaste hardloopcursussen voor beginners en gevorderden in Enschede, Hengelo en omstreken!

Over

Hardloopcursus voor beginners & Gevorderden

Wil je beginnen met hardlopen of net even wat meer halen uit jouw hardlooptraining, dan is Hardloopschool Let’s Run voor jou de juiste partner.

30+

Meer dan 30 jaar ervaring.

1000+

Reeds vele cursisten succesvol begeleid.

2

Gediplomeerde, ervaren en enthousiaste hardlooptrainers.

over hardloopschool let's run

Jouw partner voor hardloopcursussen in Enschede, Hengelo en omstreken!

Hardloopschool Let's Run organiseert meerdere keren per jaar een hardloopcursus voor beginnende hardlopers. Deze cursus is zeer geschikt om de beginselen van het hardlopen onder de knie te krijgen. Het programma is afgestemd op beginnende lopers zonder hardloopervaring, maar is ook een aanrader voor hardlopers die de draad weer willen oppakken na een blessure of zwangerschap.

Voor de hardloper met enige hardloopervaring organiseren wij clinics van 5 naar 10km. Deze cursus start na het afsluiten van de  5km beginnersclinics. Omdat het niveau van deze cursus naadloos aansluit bij de beginnerclinics is dit een ideaal vervolgprogramma voor de hardloper die het beginstadium inmiddels gepasseerd is en graag verder wil.

Maar er is meer mogelijk. Wij verzorgen ook trainingsprogramma's op maat. Samen met jou bepalen we jouw trainingsdoel en het af te leggen traject. Een dergelijk trainingsprogramma kan op individuele basis, maar ook als duo- of small group training.

En ook bedrijven zijn bij ons aan het goede adres. Laat jouw medewerkers sporten onder begeleiding! Dat heeft namelijk zo zijn voordelen. Een fitte medewerker is nu eenmaal productiever en minder vaak ziek.

Kenmerken

Wat zit bij de clinics inbegrepen

Hardloopworkout

Elke hardloopsessie bestaat uit een complete workout, bestaande uit: warming up, looptechniek, loopprogramma en cooling down. 

loopscholing en techniek

Tijdens de lessen is er veel aandacht voor loophouding, techniek, coördinatie en lenigheid.

Trainingschema's

Bij elk trainingsprogamma hoort een geschikt oefenschema. Dit zorgt voor een goede en verantwoorde opbouw. 

Koffie/thee na training

Na afloop van de training is er ook tijd voor ontspanning. Gezellig even napraten en de workout evalueren onder het genot van een kop koffie of thee.

Whats app Groep

Heb je buiten de lessen vragen of wil je met ons communiceren dan kan dat via een aangemaakte whats app groep.

In april 2022 ben ik gestart met de clinic onder leiding van Elko. Wil je een stok achter de deur en blessure vrij leren hardlopen dan is deze clinic een echte aanrader! Er is ruimte voor iedereen, allemaal hetzelfde doel. Lekker hardlopen met ruimte voor een praatje en een grapje. Niemand hoeft bang te zijn om niet snel genoeg te zijn. Dit motiveert en maakt het gezellig!
Inmiddels ben ik lid van de Espelopers en ook daar heerst deze sfeer. Lekker lopen met zijn allen.

Karlijn, deelnemer beginnersclinic

Doe mee

Meld je aan voor de beginnersclinic!

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor de hardloop beginnersclinic van 0 km naar 5 km van Hardloopschool Let’s Run in Enschede!